Other Language    

  

Op deze pagina geven wij een aantal activiteiten weer die u kunt ondernemen tijdens uw vakantie bij TM Gården.
Foto's van deze activiteiten kunt u bekijken onder activiteiten op de fotopagina.

 

Huidig weerbeeld
TM Gården

Ekomuseum: Klik hier om de site van het Ekomuseum te bekijken, gelegen in het Bergslagensgebied. Hier is enorm veel te beleven voor de echte avonturier.

Fietsen: Als u van fietsen houdt kunt u dat in Zweden uiteraard naar hartelust beoefenen. U kunt eenvoudig een fiets huren om een leuke tocht van bijvoorbeeld dorp naar dorp te ondernemen. Wel dient u rekening te houden met het ontbreken van echte fietsstroken zoals u die gewend bent in Nederland en het heuvelachtige landschap.

Golfen: Zweden is het land bij uitstek om te golfen. Er is al een prachtige 18 Holes golfbaan op 29 Km afstand van TM Gården in Ludvika en een wat kleinere 9 holes golfbaan op 23 Km afstand in Kopparberg.
Klik op deze link voor een totaal overzicht van de golfbanen in Zweden.

Goudzoeken: Klik hier voor informatie om avontuurlijk op zoek te gaan naar goudklompjes !! Ga uw geluk beproeven !! Zoek naar goud op de ouderwetse manier. Op slechts 25 Km afstand van TM Gården.

Kamperen:In de bossen van zweden kunt het echte kamperen nog ervaren. Door het"allemansrecht"is het toegestaan om nagenoeg overal te komen. Wel wordt er verwacht dat de plek waar u heeft gekampeerd zo achtegelaten wordt als hij wordt aangetroffen.

Kanovaren: Waarschijnlijk overbodig om te noemen, maar door het ontzettend grote aantal meren is de omgeving van TM Gården dé geschikte plek om al kanoënd van het mooie Zweedse landschap te genieten.

Karten: Voor de liefhebbers van snelheden is er een zeer fraaie en proffessionele kartbaan in Grängesberg op 8 Km afstand van TM Gården.

Mijnen: Het bergslagen gebied staat bekend om zijn mijnbouw en met name de kopermijnen.
Een bezoekje aan een van deze mijnen is dus iets wat niet overgeslagen kan worden tijdens uw ontdekkingen in het bergslagen gebied.
Bij Lernbo net voorbij Smedjebacken ligt op 30 Km afstand van TM Gården de zeer interessante niet al te grote Flogberget mijn die zeker de moeite waard is om eens te bekijken.
De wereldberoemde kopermijn in Falun is een echte aanrader om deze eens te gaan bezichtigen. De mijn ligt op 85 Km afstand van TM Gården.
Deze mijnen zijn te bezichtigen onder begeleiding van een ervaren gids.

Lasergame: Om eens wat anders te ondernemen kunt u ook eens gaan lasergamen, op 8 Km afstand van TM Gården Klik hier voor de nodige informatie.

Paintball: Wie is de beste schutter of strateeg. Ontdek dit tijdens een middagje paintballen op 8 Km afstand van TM Gården.

Motor- en Nostalgisch museum: Voor de liefhebber van oude auto's en motoren bevindt zich in Grängesberg op 8 Km afstand van TM Gården een heel fraai motor- en auto museum.

Paardrijden: Op de rug van een paard, rustig genietend van de mooie natuur, in een groep of alleen. Is een unieke manier om de omgeving van TM Gården te ontdekken.

Trein museum: In Grängesberg bevindt zich op 8 Km afstand van TM Gården een heel mooi treinmuseum, met echte nostalgische locomotieven. Een must voor de treinliefhebber motor- en auto museum.

Vissen: Vanzelfsprekend valt er in dit fantastische meren gebied volop te vissen. Het is simpelweg het kiezen van een meer naar keuze en u kunt naar harte lust uw hobby uitoefenen en genieten van de heerlijke rust.

Wandelen: Uiteraard kunt u uw wandelroute in de vrije natuur al direct starten vanaf TM Gården. Ook kunt u van te voren mooie wandel routes uitstippelen waarmee u langs interessante bezienswaardigheden komt en kunt genieten van de mooie Zweedse natuur.
Klik hier voor mooie wandelroutes in de gehele provincie Örebro.

Zwemmen: Zwemmen in het op 10 minuten loop afstand gelegen Norra Hörken meer, zorgt voor heerlijke afkoeling en plezier.
Hier is zelfs een strand aangelegd en zijn er voorzieningen getroffen om te kunnen omkleden en te barbequen.
Zijn de weersomstandigheden wat minder om buiten te zwemmen, kunt u terecht in het zwemparadijs van Ludvika op 20 Km afstand van TM Gården.

© 2018 TM Gården
Lockbäcksvägen 3, 77294 Hörken, Sverige. Tel: +46(0)7-30250799
Design by T.J. van der Ploeg