Other Language    

                 

De luxe, comfort en volledige inrichting die u in onze appartementen aan zult treffen zijn van een hoog niveau. Toch lukt het ons om onze appartementen voor een scherpe prijs aan te bieden. Omdat er natuurlijk altijd persoonlijke voorkeuren en verschillende opties bestaan raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een prijsopgave

De huur van 1 appartement

1 appartement is in zijn totaal geschikt voor maximaal 4 personen.

De prijs per nacht per appartement is € 50,-.
De minimale boeking is 3 nachten.

Voor een week van bijvoorbeeld zaterdag tot zaterdag (7 nachten) bedraagt de huur voor maximaal 4 personen € 350,-

Dit is inclusief het normaal gebruik van water en electriciteit

Klik hier voor de annulerings- en huurvoorwaarden

De huur van 2 appartementen

Bestaat uw reisgezelschap uit meer dan 4 personen raden wij u aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om twee aaneengeschakelde appartementen te huren. Deze appartementen zijn beide bereikbaar zonder buitenom te gaan, waardoor er in feite één groot appartement ontstaat met genoeg privacy voor een ieder.

Kiest u voor deze optie kunnen wij een korting van € 100,- aanbieden. Het geen inhoud dat de huur voor twee aaneengeschakelde appartementen € 600,- bedraagt voor 7 nachten voor maximaal 8 personen.

Ook dit is weer berekend op het normaal gebruik van water en electriciteit

Verschillende opties

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw eigen beddengoed, keukendoeken en handdoeken mee te brengen, kunnen wij u dit als extra service aanbieden voor een bedrag van € 7,50 per persoon.

Televisie

In ieder appartement is er Nederlandse televisie beschikbaar. Wenst u gebruik te maken van de televisie, bedraagt dit € 10,- per week.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Hier worden dan ook geen kosten voor berekend. Wel verwachten wij dat het meebrengen van uw huisdier van te voren aan ons gemeld wordt. Ook blijft u vanzelfsprekend verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw huisdier(en).

Internet /Wifi

Ook het gebruik van internet middels een wifi verbinding willen wij als extra service gratis aanbieden.

© 2018 TM Gården
Lockbäcksvägen 3, 77294 Hörken, Sverige. Tel: +46(0)7-30250799
Design by T.J. van der Ploeg